Hoe kan ik je helpen ?

Helpen …. dat is waar ik blij van wordt !

(16-01-2022)
Het afgelopen halfjaar, heb ik veel mensen van veel verschillende bedrijven gesproken.
De laatste tijd wordt hierin duidelijk dat het bij mij past om mensen op weg te helpen  of op tijdelijke basis bij te staan. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan : ziektevervanging, projectmatig aansturen of ondersteunen of een paar uur ondersteuning per week/maand omdat hierbij wel werk is wat gedaan moet worden, maar net te weinig om daar vast iemand voor in te huren.

Zoals je op mijn LinkedIn profiel en CV kan zien ben ik breed inzetbaar; organiserend, faciliterend en verbeterend. waarbij ik me op elke plek in de organisatie thuis voel.
Ik kan een team aansturen, maar ook net zo makkelijk er deel van uit maken of zelfstandig werken.
Door mijn HBO denkniveau en mijn werk- en levenservaring, leer ik snel en heb ik korte tijd nodig om de werkzaamheden op te pakken en zo van waarde te zijn voor jou of jouw bedrijf.

Graag kom ik met je in contact. Ik vind het leuk je te leren kennen !
Tel.         06-11061822
E-mail   info@JantineOosting.nl

Bij de oprichting van mijn bedrijf in december 2016 had ik dit in gedachten;

De achterliggende gedachte;

De administratie is bij veel (kleinere) bedrijven, de sluitpost van de begroting. Er wordt tenslotte geld verdiend met de werkzaamheden waarmee het bedrijf ooit is begonnen. ” Ik ben geen accountant”, is een veelgehoord uitspraak hierbij. Maar er is goed nieuws; je hoeft geen accountant te zijn om een goedlopende administratie te voeren. Vaak zijn een aantal kleine aanpassingen of de overgang naar een (makkelijk) boekhoudprogramma, net dat kleine beetje, wat vreselijk veel tijd en moeite scheelt. Daarbij kan ik een gedeelte van de administratie op me nemen zodat in drukke tijden, de zorg van de administratie verlicht wordt, maar het overzicht toch voor de opdrachtgever blijft bestaan.

Het is mogelijk om mij in te schakelen bij;

  • regelmatig bijwerken van (gedeeltes van) uw administratie
  • tijdelijke personeelsuitval bij ziekte of verlof
  • projectmatige werkzaamheden waarbij u kunt denken aan het overzetten of opzetten van een administratie
  • piekmomenten in uw eigen werkzaamheden waardoor de administratie er bij in dreigt te schieten

Samengevat; als het om uw administratie gaat, kan ik altijd wat voor u betekenen !!!

Hoe brengen we dit in de praktijk ?

De makkelijkste manier is een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. U kunt dan aangeven wat u nodig heeft en ik kan aandragen waarmee uw problemen kunnen worden opgelost.

Contact opnemen kan door;

Een gesprek is natuurlijk altijd vrijblijvend, ik leer uw bedrijf graag kennen.