Wie ben ik ?

Wie ben ik ?                                                                                                 

Na het volgen van een creatieve opleiding en het werkzaam zijn bij diverse reclamebedrijven, bleek de administratieve en organisatorische kant van het bedrijfsleven toch ook heel goed bij mij te passen.

Bij Beterbad (start 2000) kreeg ik de kans om vanuit het administratieve werkveld mijn functie te verbreden naar alleskunner binnen het bedrijf. Mijn takenpakket werd uitgebreid met een stukje HR, inkoop en zowel debiteuren- als crediteurenadministratie met de daarbij behorende boekhouding. Later in de tijd lag de focus vooral op het vlak van de verkoop. Mijn takenpakket omvatte vooral het maken van offertes voor zowel particulieren als bedrijven en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden bij opdracht; bevestigingen, werkvoorbereiding, planning en oplossingen vinden voor alle problematiek die hier bij komt kijken. Hierbij vind ik vooral de goede samenwerking met collega’s prettig. Je zorgt samen dat alles loopt en blijft lopen. Door de jaren heen heb ik geleerd om te gaan met de druk die deze functie met zich meebrengt en te genieten van het gevoel om projecten goed te laten verlopen.

Ik ben een teamspeler die ook goed alleen kan functioneren. Ik kan goed presteren onder stress en ben niet bang om beslissingen te nemen. Ik ben ter zake kundig maar kan ook goed de hulp van anderen inroepen. Samenspel met collega’s vind ik èèn van de belangrijke dingen binnen mijn werk. Ook de sociale contacten spelen daarin een grote rol.

Vanaf november 2015 ben ik aan het werk als financial controller voor de drie bedrijven (Beterbad bv, Beterbad Produktie bv en Beterbad Sanitair bv) om alle administratieve en boekhoudkundige taken door èèn persoon te laten uitvoeren. Dit is per januari 2017 uitgegroeid naar hoofd van de financiële administratie. Ik hou mij dan ook alleen nog bezig met de administratie in de breedste zin van het woord, waarbij ik als het nodig is bijspring bij verkoop of planning.

Omdat ik in mijn werkzaamheden veel bedrijven tegenkwam waarbij de administratie niet goed georganiseerd was (vaak door tijdgebrek of te weinig administratietalent) ben ik in december 2016 begonnen als zelfstandige om bedrijven hiermee te kunnen helpen. Ook het overnemen van administratieve taken, die anders in de avonduren of het weekend moeten plaatsvinden, behoort tot de mogelijkheden. Ik heb om mij heen gemerkt dat af en toe een helpende hand heel erg welkom is.